Monday, 11 April 2011

Drifter.

Assalamualaikum.
Kalau saya buat macam neh, korang percaya tak? Hehee!
Kali neh nak update blog pasal drifter. Orang Melayu cakap lumba haram, ehh ? Pelumba kereta. Nak dipendekkan cerita, hari neh saya balik rumah.
*Ehh koo neh hari-hari balik rumah. Iskkk* < Ayat DENGKI. Hahahaa!

Pada waktu kemuncak iaitu jam 1 petang, saya bertolak dari UKM dan sampai di Kelana Jaya pada jam 1.35 petang. Hebat bukan? Kebiasaannya waktu-waktu macam neh jangan nak bermimpi sampai rumah dalam masa 35minit sahaja. Macam tak percaya boleh sampai rumah sesingkat ini! Ahaks! Dengan berbekalkan kelajuan 120 km/j, saya memecut ke Kelana Jaya dengan rakusnya! *Lain macam jer penggunaan ayat kat situ :S

Nak dipendekkan lagi cerita mengenai drifter ini, ada lah seorang manusia ini yang memakai kereta jenama Honda main cucuk-cucuk plak dia. Memang hangin macam neh. Awak ingat awak pakai kereta jenama Honda awak boleh lakukan saya sedemikian rupalah? Haaaa ?? Takpe, steady jer. Kita main-main lah break, pastuh laju balik, tekan-tekan break, pastuh laju balik, pastuh slow and steady, then pecuuuuuuuuuuuuuuuuuuutt terus masuk lorong tengah! Bukan main sombong pemilik kereta Honda tersebut.
Beginilah rupa paras kereta milik beliau. Comel, kan?

Saya mengalah. Saya perhatikan pemilik kereta Honda tuh berlalu pergi. Ala, dia pergi tak jauh pon. Kereta tengah banyak kot waktu-waktu macam neh. Kan ? *Siapa setuju angkat tangan macammm temaaannn*

Saya bawa kereta jenama

jerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

2 comments:

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya kat tganu slalu jugak tgk drifters main drift kat stadium..biasanya time hujung minggu..layan jugak la..

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Nisa Salle's said...

Waalaikumsalam.

Whoa, mesti besh kan ? Hikhik.